Dr. Cezar ! Sanatate fara medicamente! Post cu apa, fasting, miscare si altele! Realizator Constantinescu Sorin

Dr Cezar ! Sanatate fara medicamente! Post cu apa, fasting, miscare si altele!

Realizator Constantinescu Sorin

 

Audio

Această abordare permite să te concentrezi pe sunet și să te bucuri de fiecare detaliu și subtilitate. Poate fi o experiență plăcută și benefică.

 

 

       Aici veti gasi extraordinare informatii de la oameni fara nici un interes, doar pentru binele nostru al oamenilor.

 

      Noi români trebuie să fie mai atenți la corpul nostru și la sănătatea noastră. Are dreptate domnul doctor Cezar, pe măsură ce organismul nostru se deteriorează este tot mai dificil sa îl mai reparam prin intermediul doctorilor și al tratamentelor medicale. Este de dorit sa acționăm din timp și sa depistam eventuale probleme de sănătate în stadiul incipient. Specialiștilor din domeniul medical le este mai ușor sa trateze pacienții care au probleme medicale in stadiul incipient decât în stadiul avansat. Și pentru pacienți este mai bine sa se trateze din timp deoarece orice afecțiune medicala medicală in stadiul avansat presupune spitalizare și mai multă suferinta pentru pacienții și mai mult efort pentru cadrele medicale.

      Multumim domnilor Constantinescu si Dr Cezar pentru acest podcast. Interesant si pe intelesul tuturor. La mai multi astfel de oameni-model!

 

Sursa https://www.youtube.com/watch?v=LCujMHDKDFU

1 părere despre “Dr. Cezar ! Sanatate fara medicamente! Post cu apa, fasting, miscare si altele! Realizator Constantinescu Sorin”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×