Scutul energetic, puterea dacilor

    Cine suntem noi? Materie sau energie. Materia si energia reprezinta practic acelasi lucru; precum doua fete ale aceleiasi monede. Energia nu poate fi creata sau distrusa, ci poate fi doar transformata. Aceasta este legea de căpătâi a Universului.

 

 

    Dar și oamenii au facut legi? Spre deosebire de legile facute de oameni, legile Universului nu pot fi incalcate. Iar dacă se întâmpă asta întodeauna va exista o sentință. Un exemplu vine din anul 1277 când papa John XXI (Pedro Julião) s-a simtit atat de amenintat de legile naturii, incat le-a declarat erezii. Decizia sa nu avea sa schimbe legea gravitatiei. Cateva luni mai tarziu, acoperisul palatului s-a prabusit asupra sa in timp ce dormea; pontificatul sau a durat doar 8 luni si 5 zile. Așadar Universul nu poate fi înfrânt.
    Energia care vine din univers este de două feluri: yang-yin, cald-rece, sus-jos, lumina-intuneric, bun-rau, greu-usor, pozitiv-negativ, etc Energia perceputa de noi, în noi,  ca fiind  negativa sau pozitivă, este  in functie de  rezonanța noastra cu energiile ce plutesc in jur, de capacitatea nativa sau dobandita prin care știm sa  selectam aceste energii, de puterea si dotarea bioenergetica cu care am venit înzestrati pe pamant.

 

………………… de ce este nevoie de un scut energetic?

 

   Energia negativă este cea care întrerupe ritmul natural al energiei corpului. Atunci cand câmpurile energetice sunt aliniate, energia corpului curge lin prin corp. Dar cand aceasta energie negativa intervine in circuitul normal al corpului, totul este perturbat si pot aparea boli si tulburari mintale serioase. Multa lume nu isi da seama ca ceea ce se petrece porneste de la aceasta energie negativă.
…………………. ce ar trebui să fac?
   Este important sa va creati un scut energetic ori de cate ori urmeaza sa va aflati intr-o situatie în care energiile sunt joase, cum ar fi locurile publice, sau cand sunteti in preajma oamenilor bolnavi sau mâniosi. Acest lucru este cu atat mai important pentru persoanele sensibile, care tind sa absoarba energia altora.
…………..cum să fac asta?
    Pentru a va proteja, doar imaginati-va, ganditi-va sau vizualizati-vă inconjurati complet in orice culoare doriti, astfel veți construi în jurul vostru un scut energetic. Atenție scutul își pierde puterea, el trebuie refacut la aproximativ 12 ore.
……………. acest scut mă protejează de absolut orice?
     Energia negativă este la tot pasul. Fie că ai o zi proastă la muncă, o situație stresantă acasă sau ești în preajma unei persoane cu o atitudine dificilă, energia negativă te poate afecta în moduri pe care tu uneori nu le poți înțelege. Poți să te protejezi de ceea ce este în jurul tău, dar poți fi vulnerabil în fața atacurilor masive venite din Univers sau a vampirilor energetici.
………….împotriva lor cum mă protejez?
    Credința în Dumnezeu este cea care ne apără de tot ce poate exista în acest Univers. Rugaciunea inimii este o unealta de mare putere. Cei care nu gasesc timp sau sunt în mare primejdie pot spune urmatoarea mantră, de mare putere : „Doamne Iiisuse Hristoase, Lumina Lumii, lumineaza intunericul din mine”.
………………sunt singur (ă) în acestă luptă?
     Nu, pentru că anul 2024 va veni cu multe provocări vom simți sabia amenințătoare deasupra capului. Dacii știu asta, au apărat acest neam timp de mii de ani, o vor face și acum. Consiliul Marilor Preoți din Dacia Strămoșească a hotărât să activeze scutul energetic, așa cum au facut-o în mai multe rânduri de a lungul timpului. Vor fi Rugăciuni și meditații în locurile sacre ale Daciei, vor fi bătălii grele cu vampiri energetici……
※    ※   ※
   Aceasta este, pe scurt, povestea Scutului Dacic. Dacă-ți dorești, esti bine venit(ă) alături de noi, nu este nevoie decât de credința ta.

 

Cum particip?

 

     Dacă vrei să fi protejat de scutul energetic puterea dacilor lasă un mesaj în sectiunea comentarii și vei primi, pe adresa de e-mail, mai multe îndrumări.

    1. Salut, nu este tarziu niciodata.
      In calatoria scutului energetic poti intra cand doresti si la fel poti iesi.
      Nimeni nu este obligat la nimic, singura cerinta este dorinta fiecaruia de a invata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×