Dacă accesezi secţiunea CAVERNA SECRETELOR ai posibilitatea să trimiţi spre   aprobare un articol, apasă pe ADAUGĂ, alege o secţiune (chiar dacă nu se încadrează cu cele prestabilite), pune un titlu, scrie textul şi trimite-l printr–un singur click pe                   Adaugă (în partea de jos).

   Articolul va fi analizat, in cel mai scurt timp, pentru a se stabili daca prezinta interes si daca nu este rasist sau calomniator, daca nu contine informatii false sau indoielnice, in vederea obtinerii acordului de publicare.

   Ca orice Cetate respectabilă şi Cetatea Dacilor are propriile reguli menite să asigure o conduită în spiritul blazonului de valoare, decenţă şi bun gust.

   Daca articolul a fost preluat de pe alt sait, atunci te rog sa indici sursa, este conditie obligatorie de publicare:

(Sursa: http://ro.wikipedia.org/)

   Daca articolul este propria ta creeatie, atunci te rog sa indici numele tau:

(Sursa: Decebal).

   Continutul si design-ul www.cetateadacilor, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea www.cetateadacilor.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

    Textele postate de catre utilizatori la „caverna secretelor” devin proprietatea www.cetateadacilor din momentul postarii. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului.

    Articolele postate pe saitul www.cetateadacilor nu pot fi sterse decat cu aprobarea administratorului.

   Responsabilitatea juridica pentru continutul materialelor revine in totalitate autorilor.

    ATENTIE! Pe acest site se incearca sa se creeze o vibratie crescuta a tuturor cititorilor. Asadar, nu vor fi postate comentariile rautacioase, invidioase, cele care scot in evidenta caracterul egoist si murdar al omului. Se pot face aprecieri critice la adresa articolului sau a autorului/cititorilor, dar ele trebuie sa aiba un caracter decent si spiritual. Asadar, daca aveti de gand sa va expuneti gandurile negative aici, nu va mai obositi, caci o faceti degeaba!Va multumim!


Adauga articol