Contact

eu

Detalii de contact

EMAIL

bogdan_neacsu01@yahoo.com

TELEFON

0733 308 320

Despre mine

Sunt Burebista, întemeietorul acestei Cetăţi virtuale, o oaza de relaxare, un loc unde poti inhala „o gura de istorie” explicata pe intelesul tuturor, un rapel la medicina traditionala, o evocare a traditiilor si obiceiurilor strabune, o pagina dedicata oamenilor de valoare.

Intenţia mea se regăseşte în spusele lui Strabon “…după ce a luat asupra sa puterea peste poporul său s-a apucat sa-l refacă în urma deselor sale nenorociri şi prin muncă necontenită, prin cumpătare şi disciplină a făcut ca în scurt timp să întemeieze un imperiu mare şi să supună geţilor cele mai multe popoare din vecinătate“.

Daca ai ceva de spus, de comentat, de reprodus, daca ai sugestii, nu ezita să faci parte din grupul activ al Cetăţii.

Nu trebuie sa te limitezi la un anumit domeniu, daca tu crezi ca ceva merita aflat, nu ezita, trimite spre publicare.

Cetatea se zideste incet, dar sigur si trainic; va gazdui oameni de onoare ale caror spuse sunt temeinic studiate si care pot oferi o certitudine. Cu responsabilitate sa-i conferim valoare si beneficiul fiecaruia va fi satisfactia de a ajuta aceasta cultura , pusa prea des la stalpul infamiei, sa .devina ceea ce merita, mandria noastra.

Ca orice Cetate respectabilă şi Cetatea Dacilor are propriile reguli menite să asigure o conduită în spiritul blazonului de valoare, decenţă şi adevar.

×