Popasul Domnesc

   Proprietatea este situată lângă Mănăstirea Voroneț, cu vedere la zidul vestic, pe care este pictată scena Judecății de Apoi. Printre facilități se numără o piscină interioară și un centru spa.

   Popasul Domnesc oferă camere cu sau fără balcon, cu minibar și baie modernă cu duș și uscător de păr. Fiecare cameră are WiFi gratuit și TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

   Proprietatea oferă un centru de wellness și spa, care are piscină încălzită, cu hidromasaj și cromoterapie. De asemenea, există o cadă cu hidromasaj, o saună uscată și o saună umedă. Toate facilitățile de spa sunt incluse în tariful de cazare. Centrul spa este deschis între orele 10:00 – 21:00, iar sauna este deschisă între orele 16:00 – 20:00.

   Restaurantul, cu șemineu deschis și terasă de vară, servește preparate din bucătăria tradițională românească și mâncăruri internaționale.

   Locatie de vis, curata, eleganta, de bun gust, ce imbina stilul traditional cu cel modern – un colt rupt din cotidian. Fiind amplasata pe o colina – va ofera o panorama deosebita asupra imprejurimilor si a Manastirii Voronet. Mancare variata si gustoasa – cu produse traditional bucovinene precum: ciorba de fasole in paine, hribi cu smantana, sarmalute cu mamaliguta, papanasi cu smantana … totul intr-un ambient modern si rustic totodata… Servire prompta, rapida, un personal amabil si primitor.

   Puteti vizita în Voroneţ şi in împrejurimi: – Mănăstirea Voroneţ –  Mănăstirea Humor – Mănăstirea Moldoviţa – Salina Cacica – Parcul Arinis unde puteti petrece timp de calitate optand pentru Escalada Parc, Tir cu arcul, Airsoft, Paintball, Tiroliana peste Moldova, drumetie pe traseul care duce spre varful partiei de ski iar la sfarsit poti sa te odihnesti si sa te relaxezi pe acordurile muzicii de calitate si jocurilor de lumini oferite de fantana muzicala situata in acelasi perimetru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×