Termeni și Condiții

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site. Continuarea utilizarii acestui site reprezinta acordul dumneavoastra asupra regulamentului dat.

Acord de confidentialitate

Echipa Cetatea Dacilor, isi doreste sa va ofere dvs, utilizatorilor o navigare online sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dvs personale. Ne preocupam sa va aducem la cunostiinta scopurile npentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si ne asiguram ca informatiile pe care le-ati introdus in bazele noastre de date sunt folosite doar in scopul pe care vi l-am prezentat dvs la cererea respectivelor date. Nota de informare privind protectia datelor personale Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Cetatea Dacilor are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana.

Scopul

Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Cetatea Dacilor informatii si servicii de calitate, si/sau de a finaliza nachizitionarea unor servicii online sau offline de catre clientii nostri, precum si/sau nservicii de marketing, reclama si publicitate.

Destinatia datelor:

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator – Cetatea Dacilor – si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, partenerilor contractuali ai operatorului si altor companii din acelasi grup cu operatorul.

Drepturile dvs :

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii nindividuale, dreptul de opozitie si dreptul bde a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale bcare va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor bdrepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata , pe adresa bogdan_neacsu01@yahoo.com. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Informatii generale colectate de Cetatea Dacilor In momentul inregistrarii pe site-ul www.cetateadacilor.ro, prin accesarea diferitelor servicii online Cetatea Dacilor, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Cetatea Dacilor va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana. In unele zone ale site-ului, Cetatea Dacilor va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor Cetatea Dacilor si alte informatii prin care va pot identifica. Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Cetatea Dacilor Noi utilizam informatiile stranse de pe site, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea mesajelor si cererilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs., de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Cetatea Dacilor este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Cetatea Dacilor nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Cetatea Dacilor poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri: – Cu acordul dvs. – Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs. – In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Cetatea Dacilor doar in masura in care este necesara asistenta lor. – Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca: (a) e prevazut intr-o dispozitie legala; (b) protejeaza drepturile companiei Cetatea Dacilor sau companiilor afiliate; (c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; (d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; (e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii. – in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Cetatea Dacilorsau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii; – In cazul in care Cetatea Dacilor fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care Cetatea Dacilor devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul www.cetateadacilor.ro Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator Cetatea Dacilor confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspecte de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la bogdan_neacsu01@yahoo.com

×