Cine salvează România?

   Țara asta va fi salvată de către cei care reușesc să păstreze VIU spiritul românesc. Trebuie sa ne ridicăm și să dăm un răspuns puternic de total refuz, de respingere ferma a schimbării care ne este impusă din exterior, prin intermediul trădătorilor de țară si de neam și mai ales să nu ne predăm fără luptă.

 

4 păreri despre “Cine salvează România?”

  1. În tumultul istoriei, românii s-au dovedit a fi o națiune rezistentă, puternic ancorată în valorile și tradițiile sale. În fața influențelor străine și a schimbărilor impuse din exterior, articolul ne îndeamnă să rămânem fideli valorilor noastre naționale și să respingem cu hotărâre orice trădare de țară. Este o pledoarie pentru un răspuns ferm, un răspuns de respingere categorică a tuturor formelor de asimilare sau pierdere a identității noastre culturale și naționale. Este un apel la conștientizare și mobilizare, pentru că salvarea spiritului românesc stă în mâinile noastre, ale celor care îl iubesc și îl respectă. Prin acest articol, ne amintim că avem datoria de a lupta pentru conservarea și promovarea valorilor noastre naționale, și că suntem mândri de a fi români.

  2. CORECT MESAJUL , dealungu istoriei s-a dovedit ca TRADATORII cad, ei nu vor sa priceapă asta dar când o sa le cada capul va fi PREA TARZIU PENTRU EI, AMIN

  3. Cine salvează România? Cei ce nu se bat cu pumnul în piept, nu se autopropun pentru ocuparea funcțiilor de conducere, nu manifestă patriotism verbal dar ajuta semenii, mediul în care trăiesc în anonimat. Binele se face în liniște, cu modestie, nu cu reclamă la tv sau pe Internet. Când va fi salvată Roman? Când numărul voluntarilor anonimi va atinge numarul critic și ca urmare a faptelor lor bune pentru oameni și mediu îi va determina pe cei ce observa ajutorul și modestia lor să ii reprezinte. Atunci vor dispare autopropusii, patrioții verbali tip George Simion, Sosoaca, Surugiu și trupele lor de circ unde bufonii mimează rolul “Patriotul verbal ” în spectacolul grotesc “Politrucul român “.

  4. Patriotismul nu este numai iubirea pământului în care te-ai născut ci, mai ales, iubirea trecutului, fără de care nu există iubire de ţară.
    Mihai Eminescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×